Om oss

Om Bogstadveien Medisinske Senter

Bogstadveien Medisinske Senter, er en sammenslåing av Bogstadveien Legevakt, Bogstadveien Tannlege, og Klinikk Bogstadveien. Vi ønsker å gjøre det enklere for våre kunder, og vil nå stå samlet under ett navn – Bogstadveien Medisinske Senter.

Vi er en tverrfaglig medisinsk klinikk som tilbyr Legetjenester, Tannlegetjenester, og Kosmetiske behandlinger, på ett og samme sted.

Vi holder til i egne lokaler i Rosenborggata 1B, 0356 Oslo, og det er gode adkomstmuligheter med bil, t-bane, trikk og buss.

Legevakten / legesenteret står utenfor den ordinære fastlegeordningen, og ble etablert i 2009 under navnet Bogstadveien Legevakt.

Hos oss finner du erfarne leger med høy kompetanse. Vi har kort ventetid, og time får du på dagen. Vi tilbyr rask og sikker diagnose og følger pasientene våres tett opp. Vi tilbyr allmennleger og spesialister innen hjerte og karlidelser, nevrologi, kosmetisk, gynekologi, reisemedisin og vaksinasjon.

Vi bistår med attester, sertifikater og generell helsekontroll. Vår målsetting er at legevakten skal være et supplement og et godt alternativ til det offentlige helsevesenet. Vi setter først og fremst individets behov i fokus, og tilbyr høy faglig kvalitet på den medisinske behandlingen.

Vi tilbyr de fleste tannlegetjenester. Bruk hovedmenyen for å gå til tannlegetjenester.

Vi tilbyr flere typer kosmetiske behandlinger. Bruk hovedmenyen for å gå til kosmetiske behandlinger.